Bliv ekspert i termografering med droner

Ønsker du at udføre termograferings-inspektioner med droner? Så er der en masse essentiel viden, som du skal have styr på inden, at du kan udlede brugbare resultater – både teoretisk og praktisk. På dette kursus får du al den nødvendige viden til at udføre professionelle operationer med termisk kamera.

Kurset er præsenteret i samarbejde med

Case: fokus på termografering af fjernvarmerør

Vi viser dig, hvordan du udfører termografering af fjernvarmerør for lækager og automatiserer redigeringsprocessen, så du kan levere resultater som vist her.

Vi præsenterer cases fra det virkelige liv

Dette er et praktisk orienteret kursus, der giver dig værktøjer, procedurer og know-how til at udføre termografiske operationer. Derfor tager vi også udpunkt i cases fra det virkelige liv.

Vi hjælper dig med korrekt opsætning af udstyr

Korrekt opsætning og kalibrering af dit udstyr er essentielt for droneoperationer med termiske kameraer. Vi guider dig til, hvordan du netop skal sætte udstyret op til lige præcis de operationer, som du ønsker at udføre.

Vi giver dig professionel sparring, når du er færdig på kurset

Med kurset får du en professionel sparringspartner, der er klar til at hjælpe dig videre, hvis udfordringer dukker op under dine termiske operationer. Vi arbejder selv professionelt med termografering.

Automatisér dine termiske flyvninger og databehandling

Vi giver dig processer til automatisk flyvning og stitching af de termografiske billeder. Efter vores kursus vil du være i stand til at levere et professionelt  resultat på få dage.

Kom i gang med professionelt termografering med droner

Har du overvejet at udføre droneoperationer med termiske kamera?

Så er der en masse ting, som du skal vide. Både i forhold til termografering og til selve opsætningen og kalibrering af udstyr. Disse to ting er altafgørende for, at du får indsamlet det rigtige data og udfører den rigtige bearbejdelse og konklusionen på data.

Vi har udarbejdet et dronetermografi-kursus, der giver dig alle de informationer, viden, know-how og procedurer, som du skal bruge for at kunne udføre termografiske inspektioner af eksempelvis tage, solceller, varmelækager osv.

Vi samarbejder med DJI og FLIR og tager udgangspunkt i deres respektive hardware og software, men du får selvfølgelig en grundforståelse for termografering med droner, der kan oversættes til hardware og software fra andre producenter.

Vi er eksperter i termiske inspektioner med droner

Undgå begynderfejl og udfordringer med termografi. Vi hjælper dig sikkert i gang!

Du lærer at udføre operationer indenfor


2d-3d-mapping
Varmelækage-søgning

Du lærer at udføre professionelle termografiske drone-inspektioner af byer efter lækager ved varmerør

dronebevis
Inspektion af bygninger

Du lærer at udføre inspektioner af bygning med henblik på varmeudslip ved maglende isolering.

natflyvning
Elnets-inspektioner

Du vil kunne inspicere diverse ledninger og elnet med droner efter potentielle svagheder.

termografering-med-droner
Beredskabsarbejde

Du vil kunne lave udføre professionelt beredskabsarbejde i forbindelse med brandinspektioner og SAC-opgaver

Vi gør dig 100% klar til termografiske droneoperationer med undervisning i termografi, opsætning og databearbejdelse og -fortolkning

Ring til os

Kontakt os og tal med en medarbejder.

(+45) 53 53 48 37

Skriv til os

Skriv til os og få hurtigt svar

info@droner.dk